Case Study: Perry, Conservatory

Whilst the plan was to have an open plan kitchen/dining/living area it was also important that each area was somehow separate, so by adding 2 different roof shapes these defined the seating and dining area, the kitchen was made slightly bigger by pinching some space from the utility room.
7 Pin12 Pengikut
Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living

Perry Conservatory Case Study | Crystal Living


Ide lainnya
Pinterest
Cari