Ide lain dari Aaron
Zaha Hadid Architects Releases New Images, Animation of "Stacked Vase" Tower for Melbourne,© Zaha Hadid Architects

Zaha Hadid Architects Releases New Images, Animation of "Stacked Vase" Tower for Melbourne,© Zaha Hadid Architects

Ribbons of Gold: Zaha Hadid Architects Unveils a Gleaming Transportation Hub for Prague - Architizer

Ribbons of Gold: Zaha Hadid Architects Unveils a Gleaming Transportation Hub for Prague - Architizer

More fantastic futuristic architecture by Zaha Hadid #TechnocraftSL www.technocraftsl.com

More fantastic futuristic architecture by Zaha Hadid #TechnocraftSL www.technocraftsl.com

These suspended black steel stairs take up little space in the interior and add contrast to the white and wood palette.

These suspended black steel stairs take up little space in the interior and add contrast to the white and wood palette.

Soho Gallery, Shanghai 2013, Zaha Hadid Architects

Soho Gallery, Shanghai 2013, Zaha Hadid Architects

Zaha Hadid Architects has designed a swirling complex of apartments, offices and leisure facilities on the abandoned site of an old textile factory in Belgrade, Serbia

Zaha Hadid Architects has designed a swirling complex of apartments, offices and leisure facilities on the abandoned site of an old textile factory in Belgrade, Serbia

In the San Francisco offices of Yves Béhar’s industrial design and branding firm, Fuseproject, the work environment suits the work. Description from http://pinterest.com. I searched for this on bing.com/images

In the San Francisco offices of Yves Béhar’s industrial design and branding firm, Fuseproject, the work environment suits the work. Description from http://pinterest.com. I searched for this on bing.com/images

Movable glass partition walls

Movable glass partition walls

Office Greenhouse by OpenAD_OpenAD created this contemporary office in 2012 for a company located in Riga, Latvia. The space features an open plan and an indoor forest of trees and potted plants.

Office Greenhouse by OpenAD_OpenAD created this contemporary office in 2012 for a company located in Riga, Latvia. The space features an open plan and an indoor forest of trees and potted plants.

Constituency Management Group | Office Design Case Study | Area Sq

Constituency Management Group | Office Design Case Study | Area Sq