Now

8 Pin3 Pengikut
syabab

Nasehat Berharga Syaikh Thalib Awadallah Kepada Syabab Hizbut Tahrir Dalam Berdebat

syabab

Google+ #Islam #YukNgajiID

Google+ #Islam #YukNgajiID

Google+ 3 Peristiwa Penting

Google+ 3 Peristiwa Penting

Google+ #IslamRahmatanLilalamin

Google+ #IslamRahmatanLilalamin

#KuduEmut  #KuduTau   #IndonesiaKitaTerancam  Mangga d suhunkeun mikir ka nu tiasa mikir!.  Moal enya poho. Baheula basa MEGAWATI SOEKARNO PUTRI jadi presiden BUMN urang d jualan. Salah sahijina INDOSAT.   Ayeuna aya JOKO WIDODO nu beungeutna siga BEUNGEUT BURUH TUKANG MACUL. Tapi ari haté mah tetep haté BANTÉNG PDIP. Matak teu kudu ngajenghok anéh lamun cenah ayeuna BUMN urang DI JUALAN deui.   Da saenyana mah éta nu ngaran JOKO WIDODO téh lain sasaha. Iwal ti KACUNG PRIBADI KULAWARGA…

#KuduEmut #KuduTau #IndonesiaKitaTerancam Mangga d suhunkeun mikir ka nu tiasa mikir!. Moal enya poho. Baheula basa MEGAWATI SOEKARNO PUTRI jadi presiden BUMN urang d jualan. Salah sahijina INDOSAT. Ayeuna aya JOKO WIDODO nu beungeutna siga BEUNGEUT BURUH TUKANG MACUL. Tapi ari haté mah tetep haté BANTÉNG PDIP. Matak teu kudu ngajenghok anéh lamun cenah ayeuna BUMN urang DI JUALAN deui. Da saenyana mah éta nu ngaran JOKO WIDODO téh lain sasaha. Iwal ti KACUNG PRIBADI KULAWARGA…

#KuduTau  #KuduEmut  Ngahaja nganggo basa éndonésia. Supados kaharti ku lobaan.  Siapa atau apa sebetulnya yang merasa terancam dengan kembalinya ISLAM!.  Negara ini. Bangsa ini.  Atau kekuasaan di atas kursi yang reyot?. Ataukah kepentingan biadab di atas darah ummat?.   Akh!. Madinah itu tidak lenyap setelah daulah islam berdiri.  Bangsa Arab itu tidak musnah di bawah panji tauhid.  Bahkan Yahudi dan nasrani masih hidup dan di lindungi.   Namun yang lenyap adalah kekuasaan jahiliyah. Dan…

#KuduTau #KuduEmut Ngahaja nganggo basa éndonésia. Supados kaharti ku lobaan. Siapa atau apa sebetulnya yang merasa terancam dengan kembalinya ISLAM!. Negara ini. Bangsa ini. Atau kekuasaan di atas kursi yang reyot?. Ataukah kepentingan biadab di atas darah ummat?. Akh!. Madinah itu tidak lenyap setelah daulah islam berdiri. Bangsa Arab itu tidak musnah di bawah panji tauhid. Bahkan Yahudi dan nasrani masih hidup dan di lindungi. Namun yang lenyap adalah kekuasaan jahiliyah. Dan…

#KuduTau #KuduMikir  Tadi manggihan ieu gamar dina FB. Lucu lamun ningali eusina. Meureun ieu th kereteg hate ti ampir sakabeh jalma di ieu nagri sugih INDONESIA.  Kacida pisan lakuna tu da pamarentah ieu nagri th. Boh ti LEGISLATIFna. EKSEKUTIFna. Katambah ku YUDIKATIF saruana.  Ti kawit Legislatif nu ukur nyieun "kawijakan"-ari masih bisa keneh d sebut kawijakan mah- anu meupeurih rahayat. Geus elir ari nalikung ti katangtuan syariat islam mah. Apan anu miboga haq knggo nyieun…

#KuduTau #KuduMikir Tadi manggihan ieu gamar dina FB. Lucu lamun ningali eusina. Meureun ieu th kereteg hate ti ampir sakabeh jalma di ieu nagri sugih INDONESIA. Kacida pisan lakuna tu da pamarentah ieu nagri th. Boh ti LEGISLATIFna. EKSEKUTIFna. Katambah ku YUDIKATIF saruana. Ti kawit Legislatif nu ukur nyieun "kawijakan"-ari masih bisa keneh d sebut kawijakan mah- anu meupeurih rahayat. Geus elir ari nalikung ti katangtuan syariat islam mah. Apan anu miboga haq knggo nyieun…

Buku PAI kelas 2 SD terbitan BSE cenah.  #KuduTau  Waallahu a'lam bish-shawab bnar aya atw hnteuna mah ieu buku teh. D share soteh manawi aya nu tiasa klarifikasina.  Mugia we hoax'a. Atuh kateuteuari lamun nepi ka enyaan aya ieu buku th. Geus nembrak niat balukar ka ummatna th. Mugia sing enggal datang Kaputusan Allah ka sing saha bae jalma anu nyieun eta buku setan. Aamiin.

Buku PAI kelas 2 SD terbitan BSE cenah. #KuduTau Waallahu a'lam bish-shawab bnar aya atw hnteuna mah ieu buku teh. D share soteh manawi aya nu tiasa klarifikasina. Mugia we hoax'a. Atuh kateuteuari lamun nepi ka enyaan aya ieu buku th. Geus nembrak niat balukar ka ummatna th. Mugia sing enggal datang Kaputusan Allah ka sing saha bae jalma anu nyieun eta buku setan. Aamiin.

Pinterest
Cari