When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
cover image
User Avatar

WARTA SUNDA / CHANNEL

wartasunda.com·@antopwk·
Sim Kuring teureuh Bandung nu ngadon bubuara di Purwakarta ti warsih 1996 nepika ayeuna. Kiwari keur ngalola majalah Warta Sunda Purwakarta ti taun 2007 - 2011. Bilih para facebook gaduh kamandang ngeunaan kasundaan, kintun wae ka e-mail : majalahwartasunda_pwk@yahoo.co.id
28 followers
·
2 following