Axel Mannuel

Axel Mannuel

1 follower
·
6 follower
Axel Mannuel
More ideas from Axel
A diagram shows a living room that has used light shelves to create a glare-free area for the wall with the television, but still allows nat...

Diagrams shows a room that using light shelves to create a bright area, as well as allows natural sun light to fall on the other side of the room. The diagrams also show light shelves being used to direct passive light inside the room.

Built by Original Design Studio in Nantong, China with date 2014. Images by Yao li-Su Shengliang. Fan Zeng art gallery is built for exhibition, communication, research and collection of the calligraphy, paintings an...

Built by Original Design Studio in Nantong, China with date Images by Yao li-Su Shengliang. Fan Zeng art gallery is built for exhibition, communication, research and collection of the calligraphy, paintings an.

This infinity zero edge pool and total backyard project was done in conjunction with a nationally televised design show. At times construction was interrupted to shoot segments with film crews of up to 45 on site. The pool's zero edge is accomplished with a 3" tempered glass spill wall which creates the illusion of an invisible vanishing edge. Previous photo is same pool. (20 x 36, custom geometric shape)

For over 75 years, customers choose Betz Pools due to our top-class customer service and high-end craftsmanship. Find out why Betz Pools is right for you.

"minima et moralia" 008 - by Carlalberto Amadori architecture collage on contemporary urban issue

"minima et moralia" 008 - by Carlalberto Amadori architecture collage on contemporary urban issue