Dadan Rahmansyah

2 followers
·
31 following
teu aya anu pinunjul ngenaan simuing,saestu jalmi biasa nu teu gaduh pangaweruh nanaon,mung ukur sok tuturut munding siga nu enya,padahalmah angkeub ku katiasa,
Dadan Rahmansyah
More ideas from Dadan
DESIGN SUBLIMATION HERE DRINKS BASEBALL PLAYER

DESIGN SUBLIMATION HERE DRINKS BASEBALL PLAYER

DESIGN SUBLIMATION HERE DRINKS THE BEST PRINCESS

DESIGN SUBLIMATION HERE DRINKS THE BEST PRINCESS