Pinterest • Katalog dunia ide

Waarom altijd de negatieve elementen van een gedrags- of ontwikkelingsstoornis zien. Deze leerlingen hebben ook hun talenten. Op deze poster zijn de talenten van iemand met autisme te zien.

102
4

Wat is overprikkeling bij autisme, wat betekent het voor iemand en hoe kun je het voorkomen? Verschillende soorten overprikkeling worden toegelicht en ook onderprikkeling komt aan bod.

26
3

Wees er maar trots op als je ADHD, Autisme of Dyslexie hebt. Waarom altijd maar naar het negatieve kijken, hou daar vanaf NU eens mee op!!!! En bekijk vanaf NU alleen nog maar het positieve en geef het negatieve een keiharde schop en laat deze NOOIT weer terug komen. En trouwens, dit geld niet alleen voor ADHD, Autisme en Dyslexie, maar voor echt ALLES, dus het positieve er van in zien ♥

333
13

Geel en Snel on

10 dingen die je zou moeten weten over autisme

198
7

Problem-solve-wheel in het Nederlands.

130
5

Adinda de Vreede, auteur van 'Teken je gesprek' en 'Helpende Gedachten', bedacht een slimme tool die iedere besteller deze week…

106
1

Most of these are also signs off complex trauma and/or prenatal substance exposure...and also why these things are often misdiagnosed as autism.

25
4

Klaar in 10 stappen om naar school te gaan

833
40
Le 2 avril, c'est la journée mondiale de sensibilisation à l'autisme.  Découvrez la vérité sur 6 idées reçues !

Infographie autisme : la vérité sur les idées reçues

Le 2 avril, c'est la journée mondiale de sensibilisation à l'autisme. Découvrez la vérité sur 6 idées reçues !

38
2