Pinterest • Katalog dunia ide

dua produk dr bbrp perawatan kaki yg saya punya. yg satu u/ rendam kaki supaya rilex, satunya krim u/ membuat tumit kembali lembut ;)

Rendam Kaki Anda di Air Hangat Campur Garam, ini Penyakit Dihilangkan

Capek melakukan aktifitas seharian? Sebelum tidur aplikasikan Feet Up Overnight moisturising foot cream. Intensif melembapkan diperkaya dengan avocado oil dan ekstrak aloe vera untuk melembutkan dan menenangkan kulit. Besok pagi pasti seger lagi. Coba deh buktikan sendiri!

3

Manfaat Luar Biasa Rendam Kaki di Air Lemon

#ovispa #rendamkaki #spa #deirasziebeauty #slimming #shahalam #anggerikmall OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' bermanfaat untuk menguruskan badan dengan membakar lemak badan yang berlebihan dan menyediakan penghidratan untuk kulit serta mengawal peredaran darah. Ia juga membantu dalam meningkat metabolisme serta berkesan membuang toksin daripada badan untuk menjadikan menjadikan kulit lebih putih, lembut dan berseri. KEGUNAAN OVISPA OVISPA - KURUS RENDAM KAKI menguruskan badan dengan membakar…

Garam Rendam Kaki Dan Badan ini mempunyai pelbagai khasiat untuk kesihatan dan kecantikan kuliot.Amalan merendam kaki atau mandi dengan air garam bukit adalah satu keperluan harian untuk merasai kesegaran dalam merangsang semula mana-mana bahagian organ dalam badan yang telah kehilangan tenaga dan getarannya. Berendam dengan air garam bukit tulen akan merangsang vitamin tertentu dan mengurangkan bahan yang gagal dicerna dan akan mengotorkan darah dalam tubuh.