When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Indoor bunny house

Discover Pinterest’s 10 best ideas and inspiration for Indoor bunny house. Get inspired and try out new things.
DIY project konijnenkast /hok. Afgelopen zomer deze konijnenkast zelf gemaakt van een oude 2e hands dressoirkast van vuurhout. Originele verdeelplank in het midden voor een deel afgezaagd om een verhoging te creeren. Verdieping en “begane” bekleed met losse matjes van de action die gewassen kunnen worden. Kleur meubelverf is Kaki van Rust-Oleum. De knoppen van de lades zijn van hornbach. De ren eromheen is de 8delige puppyren van Tectake. Hamerslag zwart. Vastgemaakt met omhoogstaande pinnen.

DIY project konijnenkast /hok. Afgelopen zomer deze konijnenkast zelf gemaakt van een oude 2e hands dressoirkast van vuurhout. Originele verdeelplank in het midden voor een deel afgezaagd om een verhoging te creeren. Verdieping en “begane” bekleed met losse matjes van de action die gewassen kunnen worden. Kleur meubelverf is Kaki van Rust-Oleum. De knoppen van de lades zijn van hornbach. De ren eromheen is de 8delige puppyren van Tectake. Hamerslag zwart. Vastgemaakt met omhoogstaande…