Muhammad Anharuda Andika

Muhammad Anharuda Andika

3
Followers
12
Following
Sakdermo nrimo opo anane lelakune urip sing mung sakumure blarak di obong iki, nyukuri kabeh opo sing ta tompo tanpo lali kudu neteske kringet mbanting balung n
Muhammad Anharuda Andika
More ideas from Muhammad Anharuda