C’est dans le tout petit village autrichien Zwischenwasser que se trouve cette construction récente, nichée sur une colline. Le studio d’’architecture diet

Maison familiale à Zwischenwasser en Autriche par le studio d’architecture dietrick

-sensory order- dental clinic

I did a small vertical live wall in my office. CF: Live walls are cool, would be neat along a pillar in a well lit corner to hide a beam - would need to have the windows/ light to sustain it

Salle d'attente clinique Majorque moderne

OHLAB designed the new dental offices of Emardental Clinic located in Palma de Mallorca, Spain. This project for Emardental Clinic plays with the dialogue of …

Galería de Institución Educacional Poly WeDo / ARCHSTUDIO - 7

Galería de Institución Educacional Poly WeDo / ARCHSTUDIO - 7

Project Name: Poly WeDo Education Institution Design Team: Han Wen-Qiang, Wang Ying, Li Yun-Tao Design Company: Arch Studio (www.

The new Ampersand Building in Soho is the result of a creative collaboration | Architecture | Wallpaper* Magazine

The new Ampersand Building in Soho is the result of a creative collaboration

Galería de Casa KL / Bourgeois / Lechasseur architectes - 10

Galería de Casa KL / Bourgeois / Lechasseur architectes - 10

Image 15 of 15 from gallery of KL House / Bourgeois / Lechasseur architectes. Photograph by Bourgeois Lechasseur Architectes

Contract - January/February 2016

i like the single element tying the separate spaces together. also like the wood slats to warm up the space. ceiling slats could be fabric for sound absorption.

Windsor Smith Home - living rooms - rustic, exposed, wood beams, white, modern, sectional, sofa, blue, pillows, iron, tables, sisal, rug, wood beams, exposed wood beams, exposed beams ceiling, exposed wood beams ceiling,

Huge open living space design with white sectional sofa, light blue pillows, industrial iron tables, sisal rug and rustic exposed wood beams ceiling.

Pinterest
Search