Pravin Rana
Ide lain dari Pravin
Family Home, Marbella, by A-cero, Joaquin Torres Arquitectos. Photography by Jacobo Espana, Negami

Family Home, Marbella, by A-cero, Joaquin Torres Arquitectos. Photography by Jacobo Espana, Negami

: Photo

: Photo

Superman, Wonder Woman, Captain America, SHIELD, Green Arrow Bookshelf

Superman, Wonder Woman, Captain America, SHIELD, Green Arrow Bookshelf

「国際家具デザインコンペティション旭川2014」に行って来ました

「国際家具デザインコンペティション旭川2014」に行って来ました

A wall any Modernist would love- this concrete block wall creates privacy whilst transmitting light. This would be a fun idea for a contemporary home

A wall any Modernist would love- this concrete block wall creates privacy whilst transmitting light. This would be a fun idea for a contemporary home

it’s been a terribly hectic few weeks, as you might have guessed from the lower frequency of posting around here. not that i’m complaining – life may be busy, but it’s still treating me well. ...

it’s been a terribly hectic few weeks, as you might have guessed from the lower frequency of posting around here. not that i’m complaining – life may be busy, but it’s still treating me well. ...

f63e9d467b1f82879c67a8c878b1d029.jpg 720×960 píxeles

f63e9d467b1f82879c67a8c878b1d029.jpg 720×960 píxeles

Located within Dong Da district, Hanoi, the newly constructed gallery and lighting showroom uses a perforated terracotta façade to create a simple yet significant impact on the surrounding landscape. The gallery is located on the top floor overlooking a large neighbouring tree, while the slit skylights expose the roof garden. This offers a space for architects and design professionals to interact. Upon entering the building, visitors are greeted with a large void. The showroom is caref...

Located within Dong Da district, Hanoi, the newly constructed gallery and lighting showroom uses a perforated terracotta façade to create a simple yet significant impact on the surrounding landscape. The gallery is located on the top floor overlooking a large neighbouring tree, while the slit skylights expose the roof garden. This offers a space for architects and design professionals to interact. Upon entering the building, visitors are greeted with a large void. The showroom is caref...

De tekst heeft de zelfde kleur Ik heb hem gekozen door de opvallende kleuren

De tekst heeft de zelfde kleur Ik heb hem gekozen door de opvallende kleuren