Putu Hendra
More ideas from Putu
Teak Screens Provide Privacy, Natural Light And Ventilation In This Home

Teak Screens Provide Privacy, Natural Light, And Ventilation In This Home This home in Singapore, located in front of a bus-stop at a junction of a minor road and a busy main road, definitely stands.

wow. stairs. wow.

Atmos Studio – London, UK – designed for a house in the London Neighbourhood of Chapman, a sculptured wooden staircase revisiting the style and the dramatic character of Art Nouveau in a contemporary version.

Beautifully organic-looking spiral stairs. These would be a DREAM

Spiral staircase design is commonly built to represent the luxurious accent in the house also one of many solution to saving space. With spiral shape of stairs, it can be placed in the corner or ev…

in 2008 a huge earthquake in china’s sichuan province was the country’s deadliest earthquake for more than 30 years. designed by cai yongjie, the ‘wenchuan earthquake memorial museum’ takes the form of a ruptured landscape, where large subterranean buildings are topped with green roofs that ensure that the complex adopts an unobtrusive presence. photo by cai yongjie see more about the project on #designboom #architecture

wenchuan earthquake memorial museum’ pictured above takes the form of a ruptured landscape, where large subterranean buildings are topped with green roofs that ensure that the complex adopts an unobtrusive presence. photo by cai yongjie