jawi

31 Pin31 Pengikut
www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

Repost : @pitutur_jawi Urip iku mung sawang sinawang mula aja mung nyawang sing kesawang. #pituturjawi #pituturjawa #jawa #suriname #jawatimur #jawatengah #simbah #budayajawa #ojolali #sawangsinawang #quote

Repost : @pitutur_jawi Urip iku mung sawang sinawang mula aja mung nyawang sing kesawang. #pituturjawi #pituturjawa #jawa #suriname #jawatimur #jawatengah #simbah #budayajawa #ojolali #sawangsinawang #quote

Akeh wong pinter tapi bodho, akeh wong bodho tapi pinter

Akeh wong pinter tapi bodho, akeh wong bodho tapi pinter

Foto Kata Bijak Bahasa Jawa

Foto Kata Bijak Bahasa Jawa

dp bbm bijak jawa

dp bbm bijak jawa

#filosofijawa

#filosofijawa

www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

Pinterest
Cari