jawi

31 Pin30 Pengikut
www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

Repost : @pitutur_jawi Urip iku mung sawang sinawang mula aja mung nyawang sing kesawang. #pituturjawi #pituturjawa #jawa #suriname #jawatimur #jawatengah #simbah #budayajawa #ojolali #sawangsinawang #quote

Repost : @pitutur_jawi Urip iku mung sawang sinawang mula aja mung nyawang sing kesawang. #pituturjawi #pituturjawa #jawa #suriname #jawatimur #jawatengah #simbah #budayajawa #ojolali #sawangsinawang #quote

Foto Kata Bijak Bahasa Jawa

Foto Kata Bijak Bahasa Jawa

Akeh wong pinter tapi bodho, akeh wong bodho tapi pinter

Akeh wong pinter tapi bodho, akeh wong bodho tapi pinter

www.bijakjawa.com

www.bijakjawa.com

#filosofijawa

#filosofijawa

DP BBM Falsafah Jawa

DP BBM Falsafah Jawa

Pinterest
Cari