Casa AGR,© Oscar Hernández

Galería de Casa AGR / ADI Arquitectura y Diseño Interior - 1

朴乔景观设计 POPJOY

朴乔景观设计 POPJOY

Intricate Envelope - HYLA Architects - Award winning Singapore architect firm

Intricate Envelope - HYLA Architects - Award winning Singapore architect firm

“A family that eats together stays together.” A house is often a reflection of the owner’s lifestyles; the strong belief in family togetherness in this household has been conveyed through its design. The heart of this home is the double volume dining area and kitchen which is unconventionally located on the second floor. This important …

“A family that eats together stays together.” A house is often a reflection of the owner’s lifestyles; the strong belief in family togetherness in this household has been conveyed through its design. The heart of this home is the double volume dining area and kitchen which is unconventionally located on the second floor. This important …

Foam road res | entry ~ jam architecture

Foam Road Fingal Residence by Jam Architecture Foam Road Fingal Residence by Jam Architecture – HomeDSGN, a daily source for inspiration and fresh ideas on interior design and home decoration.

A courtyard on two levels sits in the centre of this semi-detached house. On the first level, a frangipani tree sits in the middle of a pond, framed by a timber-clad box. The double volume living room and the dining room wraps around this courtyard. The second storey level of the courtyard lies over the …

Award-winning Singaporean architecture firm HYLA Architects designed a semi-detached residence in Greenbank Park, Singapore, that centers around a two-storey courtyard. The first level of the courtyard is a timber-frame box with transparent glass .

A courtyard on two levels sits in the centre of this semi-detached house. On the first level, a frangipani tree sits in the middle of a pond, framed by a timber-clad box. The double volume living room and the dining room wraps around this courtyard. The second storey level of the courtyard lies over the …

a courtyard on two stages sits in the middle of this semi-detached residence in singapore.The post greenbank park by HYLA architects features a vertical courtyard appeared on designboom

Pinterest
Search