Contemporised Shophouses

26 Pin43 Pengikut
... on Behance

... on Behance

PROJECTS - SUBSOIL HOUSE :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

PROJECTS - SUBSOIL HOUSE :: STUDIO BIKIN | Architect, Kuala Lumpur, Malaysia

Y.A. studio - Noe Valley (rear view)

Y.A. studio - Noe Valley (rear view)

The idea of screening, obviously we can't do this, but I like the concept Shophouse Transformation by allzone

Shophouse Transformation by all(zone

The idea of screening, obviously we can't do this, but I like the concept Shophouse Transformation by allzone

MINT Toy Museum by SCDA Architects, Singapore

MINT Toy Museum by SCDA Architects, Singapore

The architects of this house inserted a lightwell along the southern side of the structure to allow daylight to filter in.

House by naturehumaine has a brick front and a monochrome back

The architects of this house inserted a lightwell along the southern side of the structure to allow daylight to filter in.

House by Scott Whittaker in the new book by Paul McKilock, Sustainable Asian Houses http://www.amazon.com/dp/0804843333/ref=cm_sw_r_pi_dp_2MaEtb15S15CMV7J

House by Scott Whittaker in the new book by Paul McKilock, Sustainable Asian Houses http://www.amazon.com/dp/0804843333/ref=cm_sw_r_pi_dp_2MaEtb15S15CMV7J

Shophouse Transformation by allzone

Shophouse Transformation by all(zone

Shophouse Transformation by allzone

Singapore pre-war shophouse enhanced with a koi pond.

Singapore pre-war shophouse enhanced with a koi pond.

Gallery - Vegan House / Block Architects - 3

Gallery of Vegan House / Block Architects - 3

Gallery - Vegan House / Block Architects - 3

Pinterest
Cari