Dhe Rozy

Dhe Rozy

rozy72.blogspot.com
Jatiwangi / Dhe Rozy Diningtrat TKJ i'm technician Computer
Dhe Rozy
Ide lain dari Dhe
z
Di Bawah Pohon Cempaka

Di Bawah Pohon Cempaka

Not sure where this might be, but looks like an awesome road to venture down.

Not sure where this might be, but looks like an awesome road to venture down.

SMK

SMK

Vader

Vader