Eny Sagita - Sejutalagu dot com

Eny Sagita at sejutalagu.com
48 Pin1 Pengikut
Eny Sagita Ngamen 12 | SejutaLagu

Eny Sagita Ngamen 12 | SejutaLagu

Eny Sagita Ngamen 8 | SejutaLagu

Eny Sagita Ngamen 8 | SejutaLagu

Lirik Lagu Ngamen 8 – Eny Sagita Dino iki uripku rodo mulyo Kenal cowok omahe suroboyo Cahe sugih koyo anake rojo Pitung dino aku kenal cah suroboyo Tak dolani menyang omahe kono Tekan kono bapake koyok buto Mencak-mencak ngemplang boto Mencak-mencak koyok sapi arep manak Nelongso atiku nelongso Pancen aku ...baca selanjutnya

Lirik Lagu Ngamen 8 – Eny Sagita Dino iki uripku rodo mulyo Kenal cowok omahe suroboyo Cahe sugih koyo anake rojo Pitung dino aku kenal cah suroboyo Tak dolani menyang omahe kono Tekan kono bapake koyok buto Mencak-mencak ngemplang boto Mencak-mencak koyok sapi arep manak Nelongso atiku nelongso Pancen aku ...baca selanjutnya

Eny Sagita Apuranen Aku | SejutaLagu

Eny Sagita Apuranen Aku | SejutaLagu

Lirik Lagu Apuranen Aku – Eny Sagita Aku wes notoni ati Aku wes gawe gelo atimu Tulusing tresnamu tego tak mbenjani Amergo roso iki ora soko njeroning ati Cukup mung semene wae Katresnanmu marang aku Biso ra biso kudu mbok lalekno Lilakno aku diduweni wong liyo Duh wong bagus apuranen ...baca selanjutnya

Lirik Lagu Apuranen Aku – Eny Sagita Aku wes notoni ati Aku wes gawe gelo atimu Tulusing tresnamu tego tak mbenjani Amergo roso iki ora soko njeroning ati Cukup mung semene wae Katresnanmu marang aku Biso ra biso kudu mbok lalekno Lilakno aku diduweni wong liyo Duh wong bagus apuranen ...baca selanjutnya

Lirik Lagu Prei Oplosan – Eny Sagita Aku ngamen pengen dadi jutawan Tak rewangi ngamen turut prapatan Aku ngamen kawet isik perawan Tapi ngamen ora nganggo oplosan Timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e Timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e Tau ngamen ditanggap karo bayan Ditawani mlebu dapur rekaman Bareng aku uwis dadi ...baca selanjutnya

Lirik Lagu Prei Oplosan – Eny Sagita Aku ngamen pengen dadi jutawan Tak rewangi ngamen turut prapatan Aku ngamen kawet isik perawan Tapi ngamen ora nganggo oplosan Timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e Timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e Tau ngamen ditanggap karo bayan Ditawani mlebu dapur rekaman Bareng aku uwis dadi ...baca selanjutnya

Eny Sagita Ngamen 2 | SejutaLagu

Eny Sagita Ngamen 2 | SejutaLagu

Lirik Lagu Ngamen 2 – Eny Sagita Mak iki anakmu perawan Wiwit mbiyen ono ing perantauan Melu ngewangi neng kantin sekolahan Telung sasi mak aku urung bayaran Mak dongamu mandhi tenan Dingijabahi marang gusti pengeran Koyok ngene rasane wong ora duwe Nduwe pisan di-ece karo kancane Eling-eling manungso bakale mati ...baca selanjutnya

Lirik Lagu Ngamen 2 – Eny Sagita Mak iki anakmu perawan Wiwit mbiyen ono ing perantauan Melu ngewangi neng kantin sekolahan Telung sasi mak aku urung bayaran Mak dongamu mandhi tenan Dingijabahi marang gusti pengeran Koyok ngene rasane wong ora duwe Nduwe pisan di-ece karo kancane Eling-eling manungso bakale mati ...baca selanjutnya

Eny Sagita Tul Jaenak Lek Ra Mentul Ora Penak | SejutaLagu

Eny Sagita Tul Jaenak Lek Ra Mentul Ora Penak | SejutaLagu

Lirik Lagu Tul Jaenak Lek Ra Mentul Ora Penak – Eny Sagita Di restoran pesen pecel lele Karo ngombe es teh’e seng adem Om sagita musik asolole Nduwe salam icik icik ahem Tul jaenak jae jatul jaeji Menthul pancen penak lak ra menthul mesthi meri Tul jaenak jae jatul jaeji ...baca selanjutnya

Lirik Lagu Tul Jaenak Lek Ra Mentul Ora Penak – Eny Sagita Di restoran pesen pecel lele Karo ngombe es teh’e seng adem Om sagita musik asolole Nduwe salam icik icik ahem Tul jaenak jae jatul jaeji Menthul pancen penak lak ra menthul mesthi meri Tul jaenak jae jatul jaeji ...baca selanjutnya

Pinterest • Katalog dunia ide
Cari