oosterse kunst

12 Pin16 Pengikut
Gunung Semeru katon saka desa ing Pasuruhan. Litografé gambar iki diripta déning J.C. Grieve, adhedhasar lukisané Abraham Salm, sing dibabar ing Amsterdam taun 1872. Saiki litograf iku minangka salah siji kolèksi KITLV. Lisènsi: Domain Publik - The Volcano Smeroe (View from the Passaroeng Residence)

Gunung Semeru katon saka desa ing Pasuruhan. Litografé gambar iki diripta déning J.C. Grieve, adhedhasar lukisané Abraham Salm, sing dibabar ing Amsterdam taun 1872. Saiki litograf iku minangka salah siji kolèksi KITLV. Lisènsi: Domain Publik - The Volcano Smeroe (View from the Passaroeng Residence)

I Gusti Wiranata (b. 1970) Catching eels at dusk

I Gusti Wiranata (b. 1970) Catching eels at dusk

Album Wayang Indonesia: Rahwana

Album Wayang Indonesia: Rahwana

Leslie Goh, Chicken Coops in Kampung Compound, near Monkey Forest Road, Ubud, Bali, Oil on canvas, 2005

Leslie Goh, Chicken Coops in Kampung Compound, near Monkey Forest Road, Ubud, Bali, Oil on canvas, 2005

R. Hadi - Gerobak Sapi

R. Hadi - Gerobak Sapi

Basoeki Abdullah (Solo, 1915 – Jakarta, 1993) A Quiet Hour, 1976

Basoeki Abdullah (Solo, 1915 – Jakarta, 1993) A Quiet Hour, 1976

Wilhelm Bleckmann - Gezicht op Javaans landschap

Wilhelm Bleckmann - Gezicht op Javaans landschap

Ernest-Dezentje, -(1885-1972), -Landscape

Ernest-Dezentje, -(1885-1972), -Landscape

Zeeuws Veilinghuis - Middelburg NL: 06/24/14

Zeeuws Veilinghuis - Middelburg NL: 06/24/14

Pinterest
Cari