More ideas from uef
Margulies Perruzzi Architects designed this Pediatric Pulmonary Center for Massachusetts General Hospital. By placing the exam and testing rooms in the center of the space, where the ceiling was highest, and locating the support rooms on the exterior; the design team successfully addressed the most challenging of DPH requirements. To create a happy atmosphere for the young patients, the design team chose a bright color palate.

Light blue feels bleak, warmth of yellow and red floor only thing that energises light-less space - photo from Massachusetts General Hospital.

Groupe Lacasse-Mobiliario para Oficina  Alianzas Comerciales HDS

From hospitals to long-term care facilities and clinics of all types, Harmoniä collection by Lacasse offers modular healthcare furniture solutions for nursing stations, patient rooms, waiting areas, etc.

Staff workstations at the center of each eight-bed bay in the critical care department have a skylight to help bring daylight into interior spaces. Photo: David Barbour

Alder Hey's Park Children Hospital Liverpool - Staff workstations at the center of each eight-bed bay in the critical care department have a skylight to help bring daylight into interior spaces.

Circular recessed fluorescent overhead lights mimic the bubble design on the floor of this patient floor corridor at the Vidant Medical Center, James and Connie Maynard Children’s Hospital, Greenville, N.C. Designed by @HDR Architecture  Inc. Photo: 2013 Don Schwalm/HDR Inc.

Circular recessed fluorescent overhead lights mimic the bubble design on the floor of this patient floor corridor at the Vidant Medical Center, James and Connie Maynard Children’s Hospital, Greenville, N. Designed by HDR Architecture