When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

WELL - ANYAGHASZNÁLAT

2 Pins
 3y
Similar ideas popular now
Chair Design
A vegyipar a globális gazdaság központi része és számos olyan ágazat szerves része, amelyek fontos szerepet játszanak az élettartam és az életminőség javításában.  Ugyanakkor a forgalomban lévő vegyi anyagok legtöbbje egészségi és környezeti hatásai hosszú távon ismeretlenek. Ibm Logo, Tech Company Logos
ANYAGHASZNÁLAT
A vegyipar a globális gazdaság központi része és számos olyan ágazat szerves része, amelyek fontos szerepet játszanak az élettartam és az életminőség javításában. Ugyanakkor a forgalomban lévő vegyi anyagok legtöbbje egészségi és környezeti hatásai hosszú távon ismeretlenek.
Well minősítést támogató szervezet.
Well minősítést támogató szervezet.
A WELL anyaghasználat - célja, hogy csökkentse a veszélyes és környezetszennyező anyagok használatát, és a munkavállalók ezeknek történő kitettségét. Herman Miller, Work Chair, High Back Office Chair, Thermal Comfort, Healing Space, Sustainable Furniture, Low Back, Group Of Companies, Live Edge
ANYAGHASZNÁLAT
A WELL anyaghasználat - célja, hogy csökkentse a veszélyes és környezetszennyező anyagok használatát, és a munkavállalók ezeknek történő kitettségét.
Well minősítést támogató szervezet.
Well minősítést támogató szervezet.